AARHUS TECH
AMU-kurser

Øvrige muligheder for efteruddannelse til virksomheder

Opkvalificer dine ansatte med AARHUS TECHs efteruddannelser, og styrk din organisation

Hvad, der kræves og forlanges af virksomheder, er i hastig og konstant forandring. Hvis en virksomhed i dag skal vækste og udvikle sig, er det nødvendigt, at dens medarbejdere gør det samme. Opkvalificer dine ansatte med AARHUS TECHs efteruddannelser, og styrk din organisation!

Lad os give dig de kompetente og veluddannede medarbejdere, som du har brug for - på den måde du har brug for. Vi er fleksible og skræddersyer netop dét efteruddannelsesforløb, der matcher dine udfordringer og behov.

Vi har mange års succes med at levere professionelle uddannelsesløsninger og kompetenceløft med teknisk faglige kurser, certifikater og meget mere.

 

Få overblik over dine medarbejderes færdigheder

En bevidsthed om, hvilke kompetencer der eksisterer blandt dine medarbejdere, er ofte afgørende for den samlede udviklingsstrategi i din organisation. Få kortlagt dine medarbejderes fulde vifte af kompetencer med AARHUS TECHs realkompetencevurdering (RKV).

Med en RKV øges mulighederne for at udnytte de evner, der måske ikke hidtil har været synlige. En RKV giver viden, der producerer ideer og motivation. Og så er det ofte givtigt for medarbejderne, som får øjnene op for færdigheder de havde glemt, eller ikke var klar over de havde. Tit giver det også mod og motivation til at udvikle og engagere sig på arbejdspladsen.

 

Kontakt

Få en uforpligtende samtale eller møde med konsulent Dorthe Karin Jensen. Sammen kan vi lave en løsning, som passer til din organisations ønsker og behov.

Ring på T 2223 4526, eller skriv til dkj@aarhustech.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!