Sushi - krav og kreativitet
hold
02-06-2025
Sushi - krav og kreativitet
AARHUS TECH
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Kursusnavn:
Sushi - krav og kreativitet
Kursus beskrivelse:
Dette er en uddannelsesstruktur anbefalet af Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor & Kødbranchen.
Start Dato:
02.06.2025
Slut Dato:
04.06.2025
Undervisningstid:
08:00-15:24
Tilmeldingsfrist:
01.06.2025
Ledige pladser:
16
Garantikursus:
Nej
Kursussted:
AARHUS TECH
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Kontakt:
Studieservice
89373533
StudieserviceErhverv@aarhustech.dk
89373533
StudieserviceErhverv@aarhustech.dk
Undervisningsform:
Dagundervisning
Varighed:
3.0 dage: Sushi - krav og kreativitet
Kviknummer:
28107525am23gas
INFO OM FAG
Sushi - krav og kreativitet
Målgruppe Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Beskrivelse
Du kan: - Anvende de udskæringer og tilberedningsmetoder, der benyttes i fremstilling af sushi. - Vurdere kvaliteten på fisk, der er egnet til tilberedning af sushi, ud fra kendskab til fangstmetode, opbevaring og symptomerne på sygdomme hos fisk. - Ud fra læren om konsistens og de 5 grundsmage udvikle nye varianter af en maki eller anden form for sushi. - Anvende elementære anretningsmetoder, der følger sushiens kulturhistorie og discipliner. - Arbejde sikkerhedsmæssigt forsvarligt og efter gældende regler for fødevaresikkerhed i relation til målet.
Varighed
3.0 dage
AMU-pris
642,00 kr.
Uden for målgruppe
2366,45 kr.