AARHUS TECH
AMU-kurser

Sushi - krav og kreativitet

hold
02-06-2025
Sushi - krav og kreativitet
AARHUS TECH
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Sushi - krav og kreativitet
Dette er en uddannelsesstruktur anbefalet af Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor & Kødbranchen.
02.06.2025
04.06.2025
08:00-15:24
01.06.2025
16
Nej
AARHUS TECH
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Studieservice
89373533
StudieserviceErhverv@aarhustech.dk
Dagundervisning
3.0 dage: Sushi - krav og kreativitet
28107525am23gas
INFO OM FAG

Sushi - krav og kreativitet

Målgruppe Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse

Du kan: - Anvende de udskæringer og tilberedningsmetoder, der benyttes i fremstilling af sushi. - Vurdere kvaliteten på fisk, der er egnet til tilberedning af sushi, ud fra kendskab til fangstmetode, opbevaring og symptomerne på sygdomme hos fisk. - Ud fra læren om konsistens og de 5 grundsmage udvikle nye varianter af en maki eller anden form for sushi. - Anvende elementære anretningsmetoder, der følger sushiens kulturhistorie og discipliner. - Arbejde sikkerhedsmæssigt forsvarligt og efter gældende regler for fødevaresikkerhed i relation til målet.

Varighed 3.0 dage AMU-pris 642,00 kr. Uden for målgruppe 2366,45 kr.