Almen fødevarehygiejne
Almen fødevarehygiejne.
hold
10-09-2025
Almen fødevarehygiejne
AARHUS TECH
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Kontakt skole
×
Du er ved at tilmelde dig kurset
Almen fødevarehygiejne
Kursusnavn:
Almen fødevarehygiejne
Kursus beskrivelse:
Almen fødevarehygiejne.
Dette er en uddannelsesstruktur anbefalet af det faglige udvalg for Gastronomuddannelserne
Start Dato:
10.09.2025
Slut Dato:
12.09.2025
Undervisningstid:
08:00-15:24
Tilmeldingsfrist:
09.09.2025
Ledige pladser:
0
Garantikursus:
Nej
Kursussted:
AARHUS TECH
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Kontakt:
Studieservice
89373533
StudieserviceErhverv@aarhustech.dk
89373533
StudieserviceErhverv@aarhustech.dk
Undervisningsform:
Dagundervisning
Varighed:
3.0 dage: Almen fødevarehygiejne
Kviknummer:
28107525am37gashyg
26-11-2025
Almen fødevarehygiejne
AARHUS TECH
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Kursusnavn:
Almen fødevarehygiejne
Kursus beskrivelse:
Almen fødevarehygiejne.
Dette er en uddannelsesstruktur anbefalet af det faglige udvalg for Gastronomuddannelserne
Start Dato:
26.11.2025
Slut Dato:
28.11.2025
Undervisningstid:
08:00-15:24
Tilmeldingsfrist:
25.11.2025
Ledige pladser:
4
Garantikursus:
Nej
Kursussted:
AARHUS TECH
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Kontakt:
Studieservice
89373533
StudieserviceErhverv@aarhustech.dk
89373533
StudieserviceErhverv@aarhustech.dk
Undervisningsform:
Dagundervisning
Varighed:
3.0 dage: Almen fødevarehygiejne
Kviknummer:
28107525am48gashyg
INFO OM FAG
Almen fødevarehygiejne
Målgruppe Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som har erfaring med madfremstilling i institutionskøkkener, restaurationskøkkener, kantiner samt cateringvirksomheder.
Beskrivelse
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer.- At redegøre for de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning.- At redegøre for gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer.- At redegøre for betydningen af god personlig hygiejne og produktionshygiejne ved håndtering af fødevarer.- At redegøre for fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At anvende viden om mikroorganismer i forhold til at hæmme deres udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer.- At anvende principper for god personlig hygiejne og produktionshygiejne. - At anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder.- At anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, udføre egenkontrol i en aktuel produktion.
Varighed
3.0 dage
AMU-pris
642,00 kr.
Uden for målgruppe
2366,45 kr.