AARHUS TECH
AMU-kurser

Almen fødevarehygiejne

Almen fødevarehygiejne.

hold
10-09-2025
Almen fødevarehygiejne
AARHUS TECH
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Almen fødevarehygiejne
Almen fødevarehygiejne. Dette er en uddannelsesstruktur anbefalet af det faglige udvalg for Gastronomuddannelserne
10.09.2025
12.09.2025
08:00-15:24
09.09.2025
0
Nej
AARHUS TECH
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Studieservice
89373533
StudieserviceErhverv@aarhustech.dk
Dagundervisning
3.0 dage: Almen fødevarehygiejne
28107525am37gashyg
26-11-2025
Almen fødevarehygiejne
AARHUS TECH
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Almen fødevarehygiejne
Almen fødevarehygiejne. Dette er en uddannelsesstruktur anbefalet af det faglige udvalg for Gastronomuddannelserne
26.11.2025
28.11.2025
08:00-15:24
25.11.2025
4
Nej
AARHUS TECH
Dollerupvej 4
8000 Århus C
Studieservice
89373533
StudieserviceErhverv@aarhustech.dk
Dagundervisning
3.0 dage: Almen fødevarehygiejne
28107525am48gashyg
INFO OM FAG

Almen fødevarehygiejne

Målgruppe Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som har erfaring med madfremstilling i institutionskøkkener, restaurationskøkkener, kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer.- At redegøre for de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning.- At redegøre for gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer.- At redegøre for betydningen af god personlig hygiejne og produktionshygiejne ved håndtering af fødevarer.- At redegøre for fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At anvende viden om mikroorganismer i forhold til at hæmme deres udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer.- At anvende principper for god personlig hygiejne og produktionshygiejne. - At anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder.- At anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, udføre egenkontrol i en aktuel produktion.

Varighed 3.0 dage AMU-pris 642,00 kr. Uden for målgruppe 2366,45 kr.