Gå til indhold
AARHUS TECH
AMU-kurser
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Elevportal
AARHUS TECH
AMU-kurser
Kurser
Praktiske oplysninger
Betaling, tilskud og gebyrer
Tilskud til kost og logi
Gratis støtte i undervisningen
Certifikatkurser
Ejendomsservice
Gastronomi og ernæring
Sommelieruddannelse på AARHUS TECH
Øvrige muligheder for efteruddannelse og realkompetencevurdering (RKV)
Praktiske oplysninger
Betaling, tilskud og gebyrer
Tilskud til kost og logi
Gratis støtte i undervisningen
Ordensregler
Om AARHUS TECH
Kontakt os
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Elevportal
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Kruso tester
AMU AARHUS TECH
Gastronomi - sundhed og ernæring
Sundhed og ernæring
Gastronomi - sundhed og ernæring
Næste startdato
Gourmetbrød til maden bagt i restauranten
Næste startdato: 05-11-2024
Nordisk gastronomi, traditioner og fornyelse
Næste startdato: 22-10-2024
Brødbagning for gastronomer
Næste startdato: 05-11-2024
Gastronomi - sundhed og ernæring
Ikke datofastsatte
De 7 kostråd anvendt i professionelle køkkenet
Information og deklaration for mad og retter
Madfremstilling uden fødevareallergi
Næringsrige retter med fuldkorn
Vejledning om fødevareallergi
Årstidernes råvarer i måltiderne
Patogene mikroorganismer i risikoanalyse
Energiopbyggende retter til møder og konferencer
Ernæringsrigtige retter - trin 1
Ernæringsrigtige retter - trin 2
Sundhed og ernæring