Gå til indhold
AARHUS TECH
AMU-kurser
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Elevportal
AARHUS TECH
AMU-kurser
Kurser
Praktiske oplysninger
Betaling, tilskud og gebyrer
Tilskud til kost og logi
Gratis støtte i undervisningen
Certifikatkurser
Ejendomsservice
Gastronomi og ernæring
Øvrige muligheder for efteruddannelse og realkompetencevurdering (RKV)
Praktiske oplysninger
Betaling, tilskud og gebyrer
Tilskud til kost og logi
Gratis støtte i undervisningen
Ordensregler
Om AARHUS TECH
Kontakt os
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Elevportal
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Kruso tester
AMU AARHUS TECH
Gastronomi - produktion i køkkenet
Produktion i køkkenet
Gastronomi - produktion i køkkenet
Næste startdato
Grønt smørrebrød i professionelle køkkener
Næste startdato: 28-08-2024
Innovativt smørrebrød
Næste startdato: 16-09-2024
Mad til vegetarer og veganere 2
Næste startdato: 24-09-2024
Mere grønt i kendte retter i professionelle køkken
Næste startdato: 21-08-2024
Plantefars i professionelle køkkener
Næste startdato: 14-08-2024
Smørrebrødsværkstedet
Næste startdato: 16-09-2024
Tilberedning af kolde og lune anretninger
Næste startdato: 08-10-2024
Gastronomi - produktion i køkkenet
Ikke datofastsatte
Anretning
Anretningsteknik til retter og menuer
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse
Forarbejdning af råvaretyper
Grill - åben ild i restaurant
Grilltilberedning i restaurant og køkken
Grundtilberedning
Køkkenets kolde og varme desserter
Mad til take away
Mad til vegetarer og veganere 1
Menusammensætning
Produktion af smoothies, greenies og juices To Go
Præsentation af retter og menuer
Reduktion af madspild 1
Råvarer i køkkenet - trin 1
Råvarer i køkkenet - trin 2
Smørrebrødskøkken - trin 1
Sushi - krav og kreativitet
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2