Gå til indhold
AARHUS TECH
AMU-kurser
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Elevportal
AARHUS TECH
AMU-kurser
Praktiske oplysninger
Betaling, tilskud og gebyrer
Tilskud til kost og logi
Gratis støtte i undervisningen
Certifikatkurser
Øvrige muligheder for efteruddannelse og realkompetencevurdering (RKV)
Praktiske oplysninger
Betaling, tilskud og gebyrer
Tilskud til kost og logi
Gratis støtte i undervisningen
Ordensregler
Om AARHUS TECH
Kontakt os
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Elevportal
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Kruso tester
AMU AARHUS TECH
Gastronomi
Få det rigtige kursus til arbejde med fødevarer
Gastronomi
Næste startdato
Almen fødevarehygiejne
Næste startdato: 29-11-2023
Almen fødevarehygiejne for F/I
Næste startdato: 28-11-2023
Anretning
Næste startdato: 27-11-2023
Anretningsteknik til retter og menuer
Næste startdato: 27-11-2023
Ernæringsrigtige retter - trin 2
Næste startdato: 06-11-2023
Fødevarehygiejne og egenkontrol
Næste startdato: 14-11-2023
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2
Næste startdato: 20-11-2023
Information og deklaration for mad og retter
Næste startdato: 28-11-2023
Mad til vegetarer og veganere
Næste startdato: 25-10-2023
Madfremstilling uden fødevareallergi
Næste startdato: 28-11-2023
Oplæringsansvarlig i hotel og restaurant
Næste startdato: 27-11-2023
Patogene mikroorganismer i risikoanalyse
Næste startdato: 14-11-2023
Smørrebrødskøkken - trin 2
Næste startdato: 26-10-2023
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2
Næste startdato: 06-11-2023
Vejledning om fødevareallergi
Næste startdato: 28-11-2023
Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen
Næste startdato: 14-11-2023
Gastronomi
Ikke datofastsatte
Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job
Arbejdsmiljø 2 i faglærte og ufaglærte job
Barista-, kaffe- og theoplevelser
Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag
Bæredygtig fisk og skaldyr
Bæredygtig madfremstilling
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser
Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
Bæredygtighed på hotel og restaurant
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse
Det klimavenlige køkken
Energiopbyggende retter til møder og konferencer
Ernæringsrigtige retter - trin 1
EUD-Praktikvejledning - for den daglige oplærer
EUD-Praktikvejledning for den uddannelsesansvarl
Forarbejdning af råvaretyper
Fremstilling af dekorative kager og desserter
Fremstilling af kuvert og madbrød
Grill - åben ild i restaurant
Grilltilberedning i restaurant og køkken
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1
Grundtilberedning
Introduktion til det danske arbejdsmarked (F/I)
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten
Køkkenets kolde og varme desserter
Køkkenets produktion af dej til brød og kager
Ledelse af hygiejne og egenkontrol
Mad til take away
Menusammensætning
Nye pålægstyper af sæsonens råvarer
Næringsrige retter med fuldkorn
Personligt salg - kundens behov og løsninger
Planlægning af menu
Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen
Produktion af pølser, pålæg og røgvarer
Produktion af smoothies, greenies og juices To Go
Præsentation af retter og menuer
Reduktion af madspild 1
Råvarer i køkkenet - trin 1
Råvarer i køkkenet - trin 2
Salg og service i gæstebetjening
Samarbejde i grupper i virksomheden
Service og værtskab på hotel og restaurant
Smørrebrødskøkken - trin 1
Sushi - krav og kreativitet
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
Økologi i den daglige madproduktion
Økologi og bæredygtighed i restauranten
Årstidernes råvarer i måltiderne