Gå til indhold
AARHUS TECH
AMU-kurser
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Elevportal
AARHUS TECH
AMU-kurser
Praktiske oplysninger
Betaling, tilskud og gebyrer
Tilskud til kost og logi
Gratis støtte i undervisningen
Certifikatkurser
Øvrige muligheder for efteruddannelse og realkompetencevurdering (RKV)
Praktiske oplysninger
Betaling, tilskud og gebyrer
Tilskud til kost og logi
Gratis støtte i undervisningen
Ordensregler
Om AARHUS TECH
Kontakt os
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Elevportal
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Kruso tester
AMU AARHUS TECH
Gastronomi
Få det rigtige kursus til arbejde med fødevarer
Gastronomi
Næste startdato
Almen fødevarehygiejne
Næste startdato: 10-05-2023
Almen fødevarehygiejne for F/I
Næste startdato: 28-11-2023
Anretning
Næste startdato: 27-11-2023
Anretningsteknik til retter og menuer
Næste startdato: 27-11-2023
Barista-, kaffe- og theoplevelser
Næste startdato: 09-05-2023
Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag
Næste startdato: 29-03-2023
Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser
Næste startdato: 01-06-2023
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
Næste startdato: 24-04-2023
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse
Næste startdato: 19-09-2023
Energiopbyggende retter til møder og konferencer
Næste startdato: 04-09-2023
Ernæringsrigtige retter - trin 1
Næste startdato: 26-04-2023
Ernæringsrigtige retter - trin 2
Næste startdato: 06-11-2023
Forarbejdning af råvaretyper
Næste startdato: 28-08-2023
Fremstilling af dekorative kager og desserter
Næste startdato: 15-08-2023
Fremstilling af kuvert og madbrød
Næste startdato: 26-09-2023
Fødevarehygiejne og egenkontrol
Næste startdato: 14-11-2023
Grill - åben ild i restaurant
Næste startdato: 14-06-2023
Grilltilberedning i restaurant og køkken
Næste startdato: 28-08-2023
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1
Næste startdato: 25-09-2023
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2
Næste startdato: 20-11-2023
Grundtilberedning
Næste startdato: 28-08-2023
Information og deklaration for mad og retter
Næste startdato: 28-11-2023
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten
Næste startdato: 26-09-2023
Køkkenets kolde og varme desserter
Næste startdato: 25-09-2023
Køkkenets produktion af dej til brød og kager
Næste startdato: 26-09-2023
Mad til take away
Næste startdato: 31-08-2023
Mad til vegetarer og veganere
Næste startdato: 25-09-2023
Madfremstilling uden fødevareallergi
Næste startdato: 28-11-2023
Næringsrige retter med fuldkorn
Næste startdato: 19-04-2023
Patogene mikroorganismer i risikoanalyse
Næste startdato: 14-11-2023
Personligt salg - kundens behov og løsninger
Næste startdato: 31-05-2023
Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen
Næste startdato: 29-08-2023
Produktion af smoothies, greenies og juices To Go
Næste startdato: 31-08-2023
Præsentation af retter og menuer
Næste startdato: 16-08-2023
Reduktion af madspild 1
Næste startdato: 02-05-2023
Råvarer i køkkenet - trin 1
Næste startdato: 28-08-2023
Smørrebrødskøkken - trin 2
Næste startdato: 26-10-2023
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Næste startdato: 19-09-2023
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
Næste startdato: 25-04-2023
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2
Næste startdato: 06-11-2023
Vejledning om fødevareallergi
Næste startdato: 28-11-2023
Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen
Næste startdato: 14-11-2023
Økologi i den daglige madproduktion
Næste startdato: 25-04-2023
Økologi og bæredygtighed i restauranten
Næste startdato: 04-10-2023
Gastronomi
Ikke datofastsatte
Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job
Arbejdsmiljø 2 i faglærte og ufaglærte job
Bæredygtig fisk og skaldyr
Bæredygtig madfremstilling
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
Bæredygtighed på hotel og restaurant
Det klimavenlige køkken
EUD-Praktikvejledning - for den daglige oplærer
EUD-Praktikvejledning for den uddannelsesansvarl
Introduktion til det danske arbejdsmarked (F/I)
Ledelse af hygiejne og egenkontrol
Menusammensætning
Nye pålægstyper af sæsonens råvarer
Planlægning af menu
Produktion af pølser, pålæg og røgvarer
Råvarer i køkkenet - trin 2
Salg og service i gæstebetjening
Samarbejde i grupper i virksomheden
Service og værtskab på hotel og restaurant
Smørrebrødskøkken - trin 1
Sushi - krav og kreativitet
Årstidernes råvarer i måltiderne